Оновлений сайт LTB Soft

  • липня 7, 2022

Привіт! Раді вітати Вас на оновленому сайті компанії LTB Soft!

Поки наші веб-розробники, дизайнери та спеціалісти з контенту наполегливо працюють, ми коротенько розповімо про його концепцію. В її основі лежатиме сучасний дизайн та зручна навігація, які нададуть сайту максимальну простоту при пошуку необхідної інформації. Крім базових сторінок Про компанію, Наші замовники та Контакти сайт LTB Soft складатиметься з двох основних розділів – Програмне забезпечення та Блог.

У розділі Програмне забезпечення ми будемо розміщувати інформацію про програмні продукти, на яких ми спеціалізуємося та постачаємо. Відразу зауважимо, що їх не буде 10 000+ як в звичайному інтернет-магазині. Як і раніше, ми вірні своїй традиції наповнювати портфель надійними рішеннями. Нам важливо працювати тыльки з перевіреними виробниками програмного забезпечення, щоб надавати якісні професійні консультації та підбирати продукти під конкретні завдання та потреби замовників. Крім того, наповнення кожної сторінки продукту на нашому сайты буде якісно відрізнятися від сторінок продуктів в інтернет-магазинах. Вона матиме цікаві графічні блоки (а не суцільний сухий текст), та буде сфокувована на основних перевагах рішення для бізнесу та ефективності роботи команд. Також на сторінці продукту буде інформація про функціональні можливості різних версій, корпоративні умови ліцензування, коротке демо та вартість в різних опціях. 

У Блозі будемо публікувати новини від розробників програмного забезпечення, цікаві дослідження тенденцій розвитку індустрій (електроніка, архітектура, дизайн тощо) та поширеності в них різних програмних продуктів. В блозі матимуть місце і детальні технічні огляди функціональних можливостей продуктів. Також ми робитимемо порівняння програмного забезпечення різних виробників, наприклад, в яких випадках краще використовувати програми Adobe, а в яких CorelDRAW? Чим відрізняється Altium Designer від Cadence OrCAD? Також будемо надихати вас історіями успіху зарубіжних та вітчизняних компаній, які для свого росту використувують те чи інше програмне забезпечення.

Оскільки наповнення сайту LTB Soft тільки ропочалося і попереду ще багато роботи, просимо вас не хвилюватися, якщо раптом ви не знайдете програмне забезпечення, яке раніше купували. З кожним днем наші спеціалісти будуть заповнювати ці програли і сайт ставатиме більш інформативним та зручним у користуванні. А поки робота триває, ви завжди можете нам зателефонувати або заповнити форму зворотнього звязку, і ми допоможемо з консультацією. А щоб бути в курсі актуальних новин, підписуйтеся на повідомлення нашого блогу.

Блог

Схожі статті

В нашому блозі завжди можна знайти цікавий матеріал

Знижки на продукти Professional або Enterprise версії Delphi та RAD Studio

березня 11, 2024
Акція на ліцензії Delphi та RAD Studio Раді повідомити вам, що з кожною покупкою професійної чи корпоративної версії...

Chaos Phoenix 5, 2-е оновлення

липня 11, 2023
Збільшуйте потужності симуляції та оптимізуйте свій робочий процес

Доступний ONYX 22!

липня 20, 2022
Інструменти для щоденної автоматизації при роботі з друком Компанія Onyx Graphics, Inc., яка допомогає клієнтам по...
Програмне забезпечення

Перегляньте рішення, які дозволять вашому бізнесу зростати

Від операційних систем до складних рішень моніторингу інфраструктури